sunnuntai 11. elokuuta 2019

Karma is in da house!

Noin! Nemin kuoleman jälkeen tajusin, että Ansa täyttää ihan juuri elokuun alussa 10v. Se herätti pohtimaan, että jos haluan laumaani yhden vahtikoiran, olisi aika suotavaa alkaa pentuja katselemaan. Niimpä varovasti kyselin eräältä kasvattajalta pikku rottweiler pupseja! Alunperin ajattelin, että ei ole kiire, että jos nyt vuoden sisään vaikka. Mutta siinä kävi sitten niin, että ajelin Jennin kanssa katsomaan 3-viikkoisia palleroita ja totesin sieltä nousevan yksi pallero heti suosikiksi ja kasvattajankin kanssa natsasi, joten miksi ei?!
Yhtenä toiveena pennun osalta olin ajatellut, että Ansa voisi opettaa riiviön tavoille, joten eipä kai tämä liian aikaista ole!
Karma 3vkoa <3
Eilen käytiin toisen Jennin kanssa hakemassa pikku nappisilmä Karma kotiin samalla reissulla, kun Tuuma ja Jennin Pätkä-koira kävivät kipittelemässä agilityä! 

Mä täällä vaan vähän ihmettelen <3
Ootko sä se mun mamma?! Pus!
Karma rakastaa leikkimistä =)
Valmiina uusiin seikkailuihin <3

Hienosti sujui 3h kotimatka!
Karma on valloittava penneli ja tuntuu kovin omalta jo heti alkuunsa. Hän on utelias, reipas ja rohkea neiti! Kolmen tunnin automatkaksi rauhoittui hienosti nukkumaan. Yö nyt meni vähän huutaen, taisi se välillä hetken olla hiljaa. Totesin, että en jätä kaikkia nukkumaan samaan tilaan, kun muun lauman pitää antaa ensin tottua riiviöön ja Karma hieman, sanoisinko loukkaantui sulkemisesta omaan tilaansa. Onneksi itsellä on hyvät unenlahjat!
Ansa on ollut ihanan utelias ja ystävällinen Karmalle ja kuten arvelinkin, Karma myös seuraa Ansaa ja uskoisin tuon tavoille opettamisen menevän juuri nappiin! Tuuma oli illalla kovin kärttyinen pennulle, aamulla kävi jo ärisemättä vähän haistelemassa ja haastamassa leikkiin. Tuuma kyllä olikin varmasti väsynyt, kun oli mukana reissussa, ja väittäisin, että heistä voi Karman kanssa tulla vielä hyvät ystävykset! Kinda suhtautui alkuun melko neutraalisti, oli kiinnostunut, mutta ei sen kummempaa. Tänään Kinda on ollut selkeästi mustis, tuo minulle kaikki mahdolliset lelunsa ja ärisee Karmalle, jos Karma vähän edes vilkaisee Kindaa. Pitää antaa Kinnuselle ihan omaa aikaa, niin ei koe jäävänsä paitsioon. 


Saadaanko me tulla kattoo, mikä se oikein on?!
Tuuma ei ole aivan varma, onko tää
ihan kiva vai ei...
Karmaa ihmettelemässä =D
Iso ja pieni musta <3
Vauva-koila <3
Jännää tämä uuteen pentu-elämään tutustuminen taas. On niin paljon asioita, joita ei muistanut, että pennun kanssa tulee eteen. Ehkäpä ne tästä pikkuhiljaa muistuvat mieleen. Uskoisin kuitenkin, että lauma muotoutuu oikeinkin sopivaksi ja jokainen löytää tästä oman paikkansa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti