torstai 8. elokuuta 2019

Kesäkuulumisia!

Nemin lähdön jälkeen koko kesä on mennyt vähän enemmän ja vähemmän sumussa. Keskittyminen mihinkään on ollut vaikeaa ja koti on tuntunut tosi tyhjältä. Pakko on kuitenkin ollut eteenpäin mennä, eipä siinä ole muukaan auttanut. 
Kävin vähän hakemassa potkua syksyyn Espanjan auringon alta ja koirat ripoteltiin hoitoon eri paikkoihin. Ansa oli Porissa Saara-Marian ja Ilonan hoivissa ja oli ollut oikeinkin kiltti mummokoira! Kinda ja Tuuma menivät kaverinsa Usva-pihiksen seuraksi ja suht hyvin kai heilläkin oli mennyt. Eipä ole tullutkaan missään reissussa käytyä sitten moneen vuoteen, joten tämä tuli kyllä ihan oivalliseen kohtaan! Usva tulikin sitten vuorostaan lähes heti reissun jälkeen meille viikoksi hoitoon.

Suolajärvillä!
Ihana pinkki-järvi <3
Näissä maisemissa oli mahtia karistaa Suomen murheet!
Iltaluut tarjoaa Usva =D
Koko kööri valmiina!
Huh hellettä, +30C! Vuoroin vieraissa.

Viime viikonloppuna käytiin pihakoiraleirillä koko poppoon kanssa ja yllättävän hyvin nelikko Kinda, Tuuma, Ansa ja Usva menivät siellä. Näin jo kauhukuvia, että joku syö jonkun, kun pienissä tiloissa ollaan! Leirillä ehdittiin osallistua vähän aksailemaan ja rally-tokoilemaan, sekä Kunkkulan mestaruus-kisoihin temppuradalle! Kinda ja Tuuma kunnostautuivat siinä lajissa Kindan ollessa kolmas ja Tuuma taisi olla kuudes, hyvät tytöt! Usva oli hienosti myös palkinnoilla kakkos-sijalla ja Tuumiksen Loki-veli sai myös kunniamaininnan suorituksestaan! 
Navi ohjasi melkoisen mielenkiintoista reittiä, 
kuin mökkiteitä olisi ajellut =O
Perillä Kunkkulassa vihdoinkin!
Iltaskumpat =)
Kunkkulan mestarit <3
Ihan virallisestikin palkinnoilla =D
Hienot leirikoirat <3 kuva: Mari Toivonen
Pihakoiraleiriltä lähdettiinkin Kindan kanssa suoraan Tokon SM-kisoihin! Meidän ei alunperin ollut tarkoitus sinne mennä, mutta lupauduin, koska joukkue tarvitsi koiria. Kindan suoritus ei ollut parhainta, mutta Kinda kyllä kovasti yritti. Uskoisin, että päivään sattunut helle ja muu reissaaminen hieman hidastivat Kindaa ja tuli vähän joitain turhiakin mokia, kummallekin. Kindan suoritus ei onneksi ollut se ratkaiseva, vaan joukkueemme muut jäsenet teki niin hienoja suorituksia, että uusimme SM-joukkuehopean 😀 Kisasta jäi myös vihdoin sellainen into, että nyt me treenataan tuo voi-luokka kuntoon lopullisesti ja haetaan se koulari! Seuraavaksi onkin sitten vuorossa Tuuman rally-toko-SM! Vielä nyt vähän olisi treenattavaa sinne... 😬
Viimeiset treenit!
Mitalit kaulassa jälleen! kuva: Sporttirakki
Ensin tehdään töitä! Kuva: Sporttirakki
Jotain vissiin onnistui <3 kuva: Sporttirakki
Meidän hienot joukkueet <3 kuva: Sporttirakki

Ainiin, juhannuksen jälkeen kisattiin myöskin oman seuran PiirM-joukkuekilpailut, joissa Kinda oli Hymyssä suin-joukkueensa kanssa hopealla medeissä ja Tuuma oli Miniliitäjät-joukkueensa kanssa mineissä myöskin hopealla =) Nämä oli itselleni ihan ensimmäiset agilityn PiirM-kilpailut koskaan ja oli kyllä molempien osalta hienoa tekemistä ja sanoisinko näin, että ansaittu sijoitus! 
Tuuma ja muut Miniliitäjät <3
Kinda ja Hymyssä suin <3
Nyt on kuitenkin pikkuhiljaa taas sellainen fiilis, että jaksaa alkaa keskittyä treenaamiseen ja yleisesti katsoa jo vähän eteenpäin 😊

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti