sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Pienen pihakoiran tähtihetkiä!

Nyt on SM-kisat onnellisesti takana ja vieläkin on aivan epätodellinen olo =D Kisat meni aivan mielettömän hienosti ja aivan yli odotusten!! Kinda sai ALO1 185,5p., KP, TK1 ja oli vieläpä sijoituksella 13./68, mikä on ihan huippua pieneltä pihakoiralta! 
Kinda ja palkinnot 

Tunnelmia oman suorituksen jälkeen
(kuva Heidi Hendrell)

Lisäksi meidän hieno joukkueemme Lakeuden Tokoilijat 1-joukkue tuli hienosti HOPEALLE joukkue-kilpailussa!! Siis hopealle! Ei tätä vaan käsitä! =D Ja vieläpä niin, että voittaneeseen bortsujoukkueeseen, jossa oli MM-tasoisia koiria ja ohjaajia, oli vain pisteen ero, aivan hullua =D Meidän joukkue sai muutenkin erityis-huomiota rotujakaumallaan, olihan siinä vähän epätyypillisiä rotuja; pihakoira, labradorinnoutaja, berni, groenendal ja 2xbortsu. 


LaTolaiset ennen kisojen alkua (yksi joukkuelainen puuttuu kuvasta, kuva Harri Saari)


LaTo1-joukkue, hopea-mitalistit 
(kuva Heidi Hendrell/Harri Saari)

Once in a life time; palkintopallilla =)
(kuva Heidi Hendrell/Harri Saari)

Joukkueenjohtaja Saara ennakoi LaTon menestystä ja hankki skumpat valmiiksi =D
(kuva Heidi Hendrell/Harri Saari)

Pieni super-koira <3 ja onnellinen emäntä
(kuva Heidi Hendrell)

Myös toisella seuramme joukkueella meni ihan mahtavasti, se sijoittui 16./43, mikä on hieno saavutus sekin =) Meidän joukkuelaisilla meni kaiken kaikkiaan hienosti kisat, oliskohan niin, että 7 koiraa 13:sta sai 1-tuloksen ja moni näistä oli kymmenen parhaan joukossa ja yksi jopa luokkansa kolmantena. 

Tässä Kindan kisa-suoritukset. Itku tulee, kun niitä katsoo, pikkukoira on niin hieno <3 
Kehä 1
Kehä 2
Paikkis
(videot Heidi Hendrell/Harri Saari)

On ollut hieno matka näihin kisoihin. Ollaan saatu treenata tosi ihanien ihmisten kanssa, tutustua vähän vieraampiinkin treenikavereihin paremmin, saatu mahtavaa kokemusta ja paljon uusia oivalluksia. Yksin ei näin hienoon saavutukseen olisi ylletty, suuri osa tästä kaikesta kunniasta menee täysin kyllä ihanan kannustaville treenikavereille <3
Omasta suorituksesta voi todeta, että Kinda teki kyllä varmasti parhaan suorituksensa ikinä. Se oli hyvin mukana ja myös ne vaikeimmat asiat onnistuivat yli odotusten. Toki edelleen on pieniä virheitä nähtävissä ja pistevähennykset ovat oikeutettuja. Mutta se fiilis, mikä pikku Kinda Kinnusen kanssa kehissä oli, se oli huippu, mä luotin koiraan ja se teki kaikkensa! Kaikkein pahinta oli itselle paikkis. Siinä kohtaa, kun käveli koirasta poispäin, tuntui, että jalat pettää ja se minuutti tuntui ikuisuudelta. Muista kehistä ei paljoa muistikuvia ole, onneksi on videopätkät, jotka kyllä palauttaa sen tunnelman mieleen. 
Me ollaan nyt saavutettu paljon, enemmän kuin toivottiin ja odotettiin ja nyt me jäädään ansaitulle toko-tauolle noin kuukaudeksi (kotitreeniä ei lasketa =D ). AVOin luokka, täältä tullaan myöhemmin! =D

2 kommenttia: